Skip to main content

Automationstekniker

Automationstekniker sökes till System Hall!

Arbetsbeskrivning
Som automationstekniker hos System Hall ansvarar du för driftsättningar i kundens anläggningar samt utvecklar starka arbetsrelationer med kund och de interna supportfunktionerna för att på så sätt skapa långsiktiga och hållbara relationer.

System Hall erbjuder ett utmanande arbete med frihet under ansvar och många intressanta kundkontakter. Dessutom kan vi erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning, arbete i ett kreativt företag samt trevliga arbetskollegor. Tjänsten innebär cirka 100 resdagar/år, primärt i Sverige och Norden men även längre resor förekommer därför är körkort ett krav.

Utbildning
Vi ser gärna att du har en utbildning inom området från universitet/högskola eller en YH-utbildning.
Grundläggande el-lära inom industriell automation är meriterande.

Erfarenhet
Vi tror du har ett par års erfarenhet från en liknande tjänst samt behärskar svenska och engelska mycket väl både i tal och skrift och har goda IT-kunskaper. Primära styrsystem som System Hall arbetar med är Beckhoff men Siemens och Mitsubishi förekommer.

Personliga kvalifikationer
För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara en bra lagspelare med goda kommunikativa egenskaper och en utpräglad problemlösningsförmåga. Dessutom bör du vara tekniskt intresserad och kundorienterad. Servicenivån och engagemanget till våra kunder utgör grunden för våra fortsatta framgångar. Därför är det även mycket viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och behov samt har en förmåga att översätta dessa i lösningar.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse och avtal

Ansökan
Kontakta Karl Hellström på karl@systemhall.com

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.