Skip to main content

Värdegrund

På System Hall i Falkenberg är vår värdegrund central. Vi skall genom att vara ärliga, lyhörda och samarbetsvilliga skapa ett förtroende hos våra kunder och kollegor. Genom att arbeta lösningsorienterat och ta vara på våra erfarenheter skall vi skapa ett klimat som gör att man känner sig väl omhändertagen av vår personal.

Studerande

System Hall välkomnar framtidens talanger och erbjuder möjligheter för studerande genom praktikplatser, sommarjobb och examensarbeten. Vi investerar i nästa generation och ger dig verktygen och stödet för att växa tillsammans med oss.

Förmåner

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs, därför erbjuder System Hall många förmåner för att förbättra livskvaliteten. Från friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider till kompetensutveckling och personalaktiviteter – vi ser till att du har bästa förutsättningarna för att trivas och prestera.

Bli en del av System hall

Vill du växa i en inspirerande miljö där teknik och samarbete står i fokus? – Tillsammans skapar vi framtidens lösningar för träindustrin!

Vi söker dig som …

Är en erkänd och duktig problemlösare som både kan identifiera problem och även kan se till att hitta rätt lösning. Du arbetar effektivt ensam och med andra kollegor samt är duktig på att utrycka dina idéer, lösningar och resultat både verbalt och i skrift. Du är mottaglig för feedback och anpassar ditt arbetssätt utifrån uppgiften. Vi ser även att du kontinuerligt utforskar nya lösningar och arbetssätt för att förbättra din och företagets prestation.

Hos oss får du möjlighet att växa både professionellt och personligt

Se lediga tjänsterGör en spontanansökan