Skip to main content

Studerande

Väx med oss på System Hall

Att göra praktik hos oss på System Hall i Falkenberg ger dig värdefull praktisk erfarenhet, nya yrkeskunskaper och ett starkt nätverk. Vi samarbetar med universitet och högskolor, då dessa samarbeten tillför nya perspektiv och hjälper oss att utvecklas kontinuerligt.

Hur ansöker jag om exjobb?

Skicka ett mail till info@systemhall.com med vad för examensarbete du vill göra, tidsperiod, typ av utbildning och varför ni tror System hall skulle passa

Hur ansöker jag om LIA/praktik?

Skicka ett mail med Namn, telefonnr, LIA / praktikperiod och vilken utbildning ni går till Isabella@systemhall.com

Vilka utbildningar är vi intresserade av?

Här en en lista på utbildningar som ligger i linje med dem typer av tjänster vi har:
Mekatronikingenjör – Höskola
Automationsingenjör – Högskola
Automations och digitaliseringsingenjör – Yrkeshögskola
Maskiningenjör – Högskola
CAD-konstruktör – Yrkeshögskola
Industriprogrammet – Gymnasie
Teknikprogrammet – Gymnasie
ELprogrammet – Gymnasie

Är du student? Vad kul!

Vi vet att du har många val framför dig, och vi vill hjälpa dig att göra ett enkelt och spännande val. Vill du ta ditt nästa steg mot en karriär fylld med kreativitet, innovation och möjligheten att forma framtidens träindustri? Då är System Hall AB platsen för dig.

Studiebesök

Vi välkomnar gärna studiebesök! Hos oss får du uppleva en innovativ arbetsmiljö där förtroende, professionalitet och positivitet genomsyrar allt vi gör. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad tyckte Ivan om praktikplatsen på System Hall?

🔸Hur upplever du din tid på System Hall?
Min tid på System Hall har varit oerhört lärorik och rolig. Att få vara med och uppleva hur det är på en rolig, kompetent och kreativ arbetsplats har varit väldigt intressant. Med det sagt så har jag verkligen sett fram emot att åka till praktiken på System Hall varje dag.

🔸Vad har du fått göra?
Jag har främst fått vara med i programmeringen och i sin tur fått lära mig hur upplägget ser ut inför ett projekt, det vill säga ritningar på hela maskinen, elscheman och hur programmeringen hör ihop i alla delar.

Jag har även fått vara med på möten med både programmerare och konstruktörer vilket var väldigt givande då jag fick se saker som är bra att tänka på när det kommer till kommunikation mellan avdelningar.

🔸Hur är System Hall som arbetsplats och arbetsgivare?
System Hall har enligt mig satt en hög standard på hur jag tycker att ett företag bör se ut. Att komma till en arbetsplats där folk är så glada, hjälpsamma och kompetenta inom så mycket har varit väldigt inspirerande och kul att se och efter min tid där så kan jag utan tvekan säga att det är exakt så jag vill att min framtida arbetsplats ska se ut.

Jag kände mig alltid välkomnad samt lyhörd och jag fick alltid känslan av att de anställda ville lära mig.