Skip to main content

Träffa våra medarbetare

Hur är det att jobba på System Hall?

Hos oss på System hall jobbar personer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetensområden. Vissa har varit här länge och andra är nya i branschen. Här kan du möta några av våra medarbetare, läsa om vad de har för dagliga utmaningar och varför de valt att jobba hos oss.

”Tomas inledde sin resa på System Hall med två el-jobb som egenföretagare efter att ha arbetat som el-ansvarig på annat bolag i 18 år. Efter att ha blivit erbjuden anställning hos System Hall valde han att avsluta sitt eget företag och fortsatte sedan sin karriär hos oss.

Tomas, som är nöjd sitt beslut, påpekade redan då att ”om ni anställer mig, kommer ni att ha en medarbetare under många år.” Året var 2014, och i takt med System Halls tillväxt har även elavdelningen expanderat, med Thomas i spetsen sedan dess.”

Tomas, Elverkstaden

”Att vara montör på System Hall är väldigt mångsidigt, ingen dag är den andra lik! Ena veckan är du hemma i verkstaden, nästa vecka kan du få möjligheten att åka till t ex Tyskland och vara montageledare för ett projekt.

Och ett nära samarbete med våra konstruktörer förenklar eventuella problemlösningar. På grund av ett bra samarbete mellan avdelningarna känner man sig alltid väldigt välkommen på jobbet.”

Johan, Montör

”Som konstruktör på System Hall arbetar du mycket i projekt. Antingen har du ansvar för en hel linje, delar av den eller enstaka positioner. Rollen innebär även beräkning av hastigheter på maskinerna och hållfastigheter. Du får ofta tänka fritt och konstruera efter egen idé för att lösa uppgiften eller så kan man ta hjälp av kollegor och diskutera fram en lösning. Du har nära kontakt med mekaniker och tillverkare vilket leder hög kvalité på våra maskiner. Vi jobbar i Autodesk Inventor samt delvis Autocad och eftersom vi har en stor verkstad och tar hem maskiner för provmontage får du också se vad du ritat i verkligheten!”

Richard, Konstruktör

Bli en del i vårt team!