Mekanisk konstruktör sökes till System Hall!

Vill du bli en del av en framgångsrik och utvecklande arbetsplats på ett lokalt bolag i Falkenberg? Hos oss på System Hall AB råder en familjär anda med korta beslutsvägar, där vi har roligt på jobbet samtidigt som vi är full färd med att utveckla våra processer och verksamhet! Nu växer bolaget och vi söker en konstruktör!

Om tjänsten
I rollen som konstruktör på System Hall AB kommer du att ansvara för att ta fram mekaniska maskinkonstruktioner till kundspecifika projekt utifrån kundernas önskemål. Projekten är av varierande storlek och du kommer tillsammans i team arbeta med de större projekten och självständigt med de mindre projekten. Du kommer att ta fram tillverkningsunderlag i form av materialspecifikationer och tillverkningsritningar och därefter göra projektspecifika inköp. Vid behov beräknar du hållfasthet, hastighet och dimensionering av motorer. Du kommer ha mycket interna kontakter med olika avdelningar, där du bland annat kommer fungera som en teknisk support för inköp, montage och projektledare. Rollen innefattar även extern kontakt med leverantörer samt eventuellt besök hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av – Kontakt med externa leverantörer samt våra kunder – Mekanisk konstruktion – Internt arbete rörande projekt – Ansvara för rapportering av eventuella kvalitetsavvikelser Du rapporterar till konstruktionschef och ingår i ett team på fyra konstruktörer. Tjänsten är tillsvidareanställningar på System Hall med placering i deras nya lokaler nära E6an i Falkenberg.

Om dig
Vi söker dig med en teknisk utbildning på högskolenivå med inriktning mot maskinteknik eller motsvarande praktisk erfarenhet. Du har goda kunskaper i 3D CAD och en god datavana. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person ser vi gärna att du är förtroendeingivande, professionella och positiva. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du är en ärlig, kommunikativ och prestigelös lagspelare. Du är lösningsorienterad, strukturerad och har en god förmåga att arbeta i ett växlande tempo och prioritera om när det krävs.

Om oss
System Hall AB grundades 1986 och är ett privatägt företag med huvudkontor i Falkenberg. Vi utvecklar kompletta maskinlinjer till våra kunder inom den förädlade träindustrin och omsätter närmare 100 miljoner. Här får du möjlighet att bli en del av ett familjärt företag med medarbetare som besitter många års erfarenhet och kompetens inom området. Tillsammans med handplockade underleverantörer har vi byggt upp en gedigen erfarenhet av såväl stora som små projekt. Vi strävar efter långa relationer med kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Om ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader kommer att tillämpas.

Kontakta Karl Hellström på karl@systemhall.com