Kundrecensioner

Moelven koncernen

 

 

 

 

Magnus Ingves, VD
”System Hall är en professionell leverantör som gärna utmanar sig själva för att ta nästa steg i utvecklingen. Dialogen med deras medarbetare är alltid seriös och hjärtlig. En leverantör vi gärna jobbar tillsammans med igen!”

Mattias Lavsjö, Projektledare
System Hall är en leverantör som lyssnar på kundens  krav och anpassar sig mot dessa. System Hall genomför de åtgärder som behövs och är väldigt måna om att kunden skall vara nöjd och klara de mål som är satta.”

Magnus Johannesson, Projektledare
System Hall är en pålitlig maskinleverantör som håller vad de lovar. Har ett proffsigt agerande och bred kompetens. Jobbar alltid tillsammans med kunden för den optimala lösningen och att nå uppsatta mål.”

S-Wood AB

 

 

 

Stefan Arnesson, Teknik och underhållschef
”Historiskt har vi jobbat med System Hall sedan slutet på 90-talet.Vi uppskattar att de är duktiga på att ta sig an ny teknik samt den nära kontakten med konstruktion, programmering och genomförandet av projekten. Även när vi effektiviserar våra äldre linor upplever jag alltid bra respons. Just nu uppdaterar vi en hyvel och målningslina som vi flyttat från Ronneby till Kallinge med nytt intag och ombyggnad av buntficka samt som bilden visar installerar vi nya ändspontsaggregat i en lina från år 2000 där testkörning pågår just nu.”